Skip to main content

VACATURE
LEERLING STOFFEERDER

VACATURE LEERLING STOFFEERDER

Ben jij handig, hou je van hard werken en wil jij de kans om een echte vakman te worden, ook zonder vooropleiding? Lijkt het je leuk om elke dag weer iets moois te maken en klanten weer blij te maken met hun eigen huis? Lees dan snel verder of solliciteer direct!

WAT GA JE DOEN?

Petersen Stoffering is gespecialiseerd in vloeren, raambekleding, gordijnen, trap renovaties, zonwering n insectenhorren. Het mooiste van dit vak is dat je direct resultaat ziet van je werk en mensen blij maakt met wat je doet. Daarbij is het allerleukste om het totaalplaatje te doen en dus een echte metamorfose te verrichten. We werken meestal in de regio Harderwijk, maar we hebben klanten uit heel Nederland.
De werkzaamheden zijn gericht op het inmeten van vloeren, raambekleding en gordijnen. Het egaliseren en leggen van vloeren, het monteren van diverse soorten raambekleding en het bekleden van trappen. Veelal werken we voor particulieren, maar regelmatig doen we grotere projecten bij bedrijven.

VAARDIGHEDEN

  • Affiniteit met woninginrichting
  • Twee rechterhanden
  • Spontaan en verzorgd
  • Klantvriendelijk en enthousiast
  • Nauwkeurig in je werk

WIJ BIEDEN

Een afwisselende baan met leuke collega’s! De kans om een volleerd stoffeerder te worden (ook zonder vooropleiding) en indien je interesse hebt leren we je meer over het opstellen van offertes en het geven van het juiste advies. Salaris in overleg.

Interesse of vragen? Neem vooral contact op met Stefan Petersen, via 06-41 80 87 58 of per email.


CONTACT


GRAAF OTTOLAAN 5B


3843 AK HARDERWIJK


06 41 80 87 58


INFO@PETERSENSTOFFERING.NL


VOLG JE ONS AL OP SOCIAL MEDIA?

Copyright © 2021 Petersen Stoffering. Alle rechten voorbehouden. Privacy en wetgeving algemene voorwaarden van toepassing.